Download Design Kad Raya dan Selamat Hari Raya Aidilfitri

by Baloot MX

in Freebies,Personal

Dengan mengambil kesempatan ini, Baloot ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Sekiranya ada terkasar bahasa dan menyakitkan hati mana-mana pihak, aku ingin memohon maaf. Mungkin kadang-kadang posting aku ada menyakitkan hati pihak yang lain. Harap korang semua maafkan aku ya. :)

Sempena Hari Raya Aidilfitri ini, aku ingin berkongsi dengan anda semua sumber grafik Adobe Photoshop. Ianya terdiri daripada:

  • Brushes
  • Vector
  • Wallpaper

Anda perlukan kreativiti sendiri untuk menghasilkan kad raya, hanya gabungkan sumber-sumber grafik yang aku kongsi-kan ini menggunakan Adobe Photoshop. Download sumber grafik dibawah:

Download Brushes / Download Wallpaper

p/s: Aku agak sibuk kebelakangan ini, agak kurang posting yang aku buat. Lepas Raya nanti akan aku kongsikan dengan anda semua lebih banyak tutorial untuk Adobe Photoshop dan Web Design.

{ 6 comments… read them below or add one }

paklong September 5, 2010 at 8:17 am

thanks bro, sangat sangat di hargai . saya akan buat ekad raya

Reply

safwan September 5, 2010 at 10:43 am

thanks baloot,,,,nak try la

Reply

aziq September 7, 2010 at 10:28 pm

cantek bro.Thanks2…

Reply

encikbeliau September 13, 2010 at 4:30 pm

rasanya belum terlambat nak apply tutorial nih…

Reply

samanosuke_04 September 20, 2010 at 4:35 am

hoho, bagos laa ko baloot, raya2 pun sempat lagi share.. hehe, kalo ader umah, kite bagi biskut ngan duit, kalo ade blog, kite bagi downloads, ye tak??

hehe, selamat hari raya, maaf zahir batin..

Reply

ikram August 13, 2012 at 10:29 pm

salam tuan.leh update link x ? terima kasih.

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: