Design Baru Balootisme(dot)com Menggunakan Platform WordPress

by Baloot MX

in Business,Servis

Selamat tahun baru 2012 aku ucapkan kepada semua pembaca blog. Agaknya masih tidak terlalu lewat untuk aku ucapkan, kita masih di bulan Januari. Hehe. Sempena tahun baru ini aku redesign semula website rasmi aku iaitu Balootisme dot com. Ada beberapa services baru yang aku tawarkan sempena 2012 ini iaitu:

  • Design Facebook Fan Pages
  • Custom Code Fanbook Fan Pages Hidden Content
  • Personal Coaching Asas Adobe Photoshop
  • Personal Coaching Bina Web Guna Joomla
  • Marketing Website & SEO

Di bawah ini adalah screenshot design Balootisme.com sebelum dan selepas redesign. Design baru ini menggunakan platform CMS WordPress dan bukan lagi platform CMS Joomla.

Gambar Sebelum Redesign (Joomla)

Gambar Selepas Redesign (WordPress)

Antara link penting di laman baru Balootisme.com:

Apa kata anda tentang design baru ini ?

{ 7 comments… read them below or add one }

anjangman January 19, 2012 at 7:42 pm

Selamat Tahun Baru..templete design yg simple dan menarik. Aku suka design blog ni. Sedap mata memandang.

Reply

Baloot MX January 21, 2012 at 10:55 am

Terima kasih Tuan Anjangman :)

Reply

AbeMogi January 31, 2012 at 12:00 am

Selamat Tahun Baru..lambat ucap pun tak pe,sebab tahun masih baru.. :-) design memang menarik tertarik D boom.

Reply

Baloot MX April 5, 2012 at 5:52 pm

AbeMogi: Terima kasih abe :)

Reply

firdaus April 24, 2012 at 4:49 pm

menarik design, lepas ni sy nk belajar wordpress pulak lah..

Reply

hashim July 28, 2012 at 10:49 am

x buat kelas untuk ecomerce dan adobe photoshop ke kat kelantan?
kalo ada berminat nak join

Reply

Baloot MX September 9, 2012 at 4:52 am

Maaf buat masa sekarang saya tak buat kelas untuk belajar eCommerce dan Adobe Photoshop. Saya hanya sediakan Personal Coaching sahaja untuk EC dan PS ni. Harga personal coaching RM 900 sahaja. Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi saya 017-372 7720. TQ. :)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: